Baulmann
 
 
off
on
 
 
 
 
 
SAP Conference-Center, Walldorf

The reorganisation of the client and visitors areas in the administrative centre of SAP AG in Walldorf was a balancing act between the existing context and a modern appearance that corresponds to the CI of the builder. The atmosphere of the room is significantly influenced by light and illumination. In the guest casino, where SAP can host up to 85 people, partitions were created with the help of room-high pendant lamps. The result of the ceiling lighting, which harmonises with the concept, is a modern restaurant suffused with light.

(further information in Candela 11 pages 12-13)

 
Range of projects
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Source / Link: http://baulmann.com/Projekt/19/SAP%20Conference-Center,%20Walldorf